x

  Please provide your information below to download our Company profile.

  *Required
  *Required
  mockup-img-big

  KLIJENT

  Škola za koju je ovaj softver prvobitno bio namenjen je internacionalna osnovna škola na engleskom. Školski odbor je uočio da se mnogo sati nije efikasno trošilo na svakodnevni rad i da bi se potencijalno rešenje moglo primeniti digitalizacijom svih tradicionalnih školskih procesa. Prije nego što smo započeli našu saradnju, vlasnik je neuspešno pokušao kreirati nešto sa različitim agencijama i programerima koji nisu mogli da ispune očekivanja i koji nisu započeli projekat sa odgovarajućom arhitekturom.

  IZAZOVI

  Potpuna digitalizacija svakodnevnog rada škole na način da transformiše i centralizuje operacije, podatke / arhive, procese, planiranje i izvještavanje u efikasnu web platformu. Štaviše, aplikacija bi trebalo da služi pet različitih korisničkih uloga koje omogućavaju pristup, upravljanje i lako dijeljenje bezbjednih podataka u cijeloj školi, promovišući efikasne prakse, a sve to putem intuitivnog interfejsa prilagođenog korisniku. Vodeći se složenošću sistema, dodatni izazov bio je dizajniranje i razvoj modularne sistemske arhitekture, koja se može lako prilagoditi ili nadograditi bilo kojoj školi prema nastavnom planu i programu Kembridža.

  SLED STUDIO APLIKACIJA

  Sled Studio je informacioni sistem za upravljanje školama, za rukovodioce škola i kancelarijsko osoblje koji pruža funkcionalnosti potrebne za efikasno upravljanje školskim životom. Efikasan je, siguran, jednostavan za upotrebu i svima štedi dragocjeno vrijeme, tako da se škole mogu usredsrediti na poboljšanje kvaliteta nastave i učenja.

  CENTRALNI REGISTAR

  Bezbjedno čuvanje i skladištenje svih podataka o učenicima i zaposlenima na jednom mjestu i kreiranje, eksport i štampanje filtriranih lista za nekoliko sekundi. Eksport u PDF sa logotipom škole vrši se u roku od nekoliko sekundi. Sistem omogućava korisnicima da vide sve pojedinosti učenika i profesora na jednom mestu u zavisnosti od uloga korisnika i dozvoljen im je pristup. Razvili smo mogućnost deljenja i eksporta ovih podataka u PDF -u lako, ali sigurno! Ovdje korisnici skladište ključne informacije, uključujući podatke za kontakt, adrese, telefonske brojeve, email-ove, fotografije i još mnogo toga. Centralno mjesto za čuvanje školskih podataka, poput imena, logotipa, adrese, a zatim se pojavljuju na svim generisanim PDF-ovima i izvještajima. Nezavisnim i međunarodnim školama potreban je dovoljno fleksibilan sistem koji se može izgraditi na osnovu njihove specifične terminologije i karakteristika.

  PRISUTNOST

  Lako praćenje i izvještavanje o prisustvu i odsustvu učenika - tokom školskih sati ili nakon školskih aktivnosti. Učenici su takođe navedeni kao prisutni, odsutni ili kasni. Automatski sračunata kontrolna tabla daje rezime pohađanja na osnovu cijele škole, pojedinačnih grupa, predmeta, pa čak i učenika.

  KALENDAR

  PRAĆENJE PERFORMANSI & IZVJEŠTAVANJE

  Snimanje, ažuriranje i praćenje napretka učenika, analiza postignuća, informisanje i izvještavanje - stvorili smo maksimum za sve nastavne programe: UK National, Cambridge International, IB ili ostali. Sistem je intuitivan i jednostavan za korišćenje sa modernim rasporedom i minimalnim brojem klikovima. Eksport prilagođenih informativnih i značajnih PDF izveštaja koji se lako mogu poslati roditeljima. Postoji mogućnost dodavanja procesa odobrenja prije objavljivanja izvještaja.

  PRISTUP ZA RODITELJE

  Roditelji imaju zasebne podatke za prijavljivanje za svoju oblast na kojima mogu da prate akademski napredak svoje djece u realnom vremenu. Ovo štedi dragocjeno vreme i omogućava svima da ostanu u toku sa trenutnim potrebama djece, bilo da su izazovi ili rad na slabim tačkama.

  NOTIFIKACIJE

  Potpuna kontrola svih unutrašnjih i spoljnih komunikacija putem web aplikacije i slanje ciljanih poruka učenicima, roditeljima, nastavnicima i povezanim kontaktima iz jednog centralno upravljanog modula u bezbjednom okruženju.

  Userflow & Wireframes

  Technology

  Infrastruktura
  Velika sigurnost podataka

  Prilikom razvoja platforme bogate sadržajem, poput prilagođenog informacionog sistema za upravljanje školom, skladištenje podataka i sigurnost podataka su od velike važnosti jer kršenje podataka može koštati školu puno novca. Vođeni činjenicom da aplikacija ima širok spektar funkcionalnosti, kao što su uvoz i izvoz XLS podataka, eksport PDF -a, generisanje PDF -a u sekundi, eksport izveštaja i grafikona itd. Kako bi korisnicima omogućili brzo, skalabilno i sigurno mesto za skladištenje dokumenata, okrenuli smo se prema AWS S3. AWS S3 pruža enkripciju na strani servera gdje ključevi kojima upravlja S3 šifruju datoteke prije nego što ih sačuvaju na disk i dešifruju kada korisnici zatraže pristup datoteci. AWS S3 je učinio izuzetno jednostavnim skladištenje i preuzimanje datoteka sa bilo kog uređaja, što se pokazalo kao visoko skalabilno rješenje.

  Finalni Resulti

  Visit Sled Stidio website

  Razgovaraj sa našim timom

  Posjeti Crnu Goru i upoznaj tim