Codepixel website mockup

Veoma smo uzbuđeni što možemo da objavimo pokretanje našeg novog web sajta. Nakon više od 6 meseci napornog rada, uskog rasporeda i predanosti, oduševljeni smo oficijalnim lansiranjem 25. septembra 2019. Naš cilj je bio da web sajt bude što brži, jednostavan za navigaciju i prilagođen korisnicima.

Naša namjera da se učvrsti prisustvo kompanije na tržištu i razvija dalje, zbog toga znamo koliko je važno da informacije o našoj istoriji, uslugama i trendovima budu lako dostupne našim trenutnim i budućim klijentima. Trudimo se da klijentima i partnerima pružimo tačne, ažurne informacije i da dijelimo svoje znanje i ekspertizu u oblasti naprednog razvoja i IT konsaltinga.

Na novom web sajtu posjetioci mogu lako da nauče o uslugama Codepixel-a, i da sami pretražuju informacije. Web sajt daje pristup stranicama – O nama, Uslugama, za klijente, Blog, Studije slučaja i, u bliskoj budućnosti, stranica Karijera.

Među novim zanimljivim funckionalnostima web sajt sadrži integrisane button-e za društvene mreže – Facebook, Linkedin i Instagram, za poboljšanje društvenog dosega. Na web sajtu se nalaze i tehnologije kojima se služimo, a to je naš način prikazivanja transparentnosti i pružanja znanja o svim alatima i tehnologijama koje koristimo u svom radu. Potrudićemo se da stalno ažuriramo sadržaj sa korisnim informacijama na našem blogu.

Želimo da se zahvalimo našem sjajnom osoblju u Codepixel-u, svim klijentima i prijateljima koji su svi na svoj način doprinjeli da ovaj web sajt postane ono što jeste.

Za sva pitanja, komentare, povratne informacije i sugestije, kontaktirajte nas..

Hvala!

Razgovaraj sa našim timom

Zahtjevi, Arhitektura, Razvoj.