mockup-img-big

Klijent

Ānanti je jedini luksuzni rizort u Crnoj Gori koji nudi širok izbor odvojenih vila. Obuhvatajući ekskluzivne, prostrane vile i rezidencije, dopunjeni su sa raznim sadržajem koji uključuje privatnu plažu, unikatni restoran sa azijskom kuhinjom, dječijim klubom i fitnes centrom. Sve ovo se nalazi u mirnom i šarmatnom naselju Reževići (Budva), i inspirisano je azijskim i sredozemnim stilom, a ključ ovog luksuznog brenda je da pruži vrhunsko uživanje i sreću svojim gostima.

Izazovi

Prvobitni sajt rizorta je bio razvijen u Wordpress CMS-u ali bez pravilnog pristupa u razvijanju back-end strane platforme, što je rezultiralo u mnogim kvarovima i lošoj administraciji.

Obim posla

Prikupljanje informacija

Istraživanje i analiza

UX/UI dizajn

Integracija Wordpress

Potpuno prilagođen layout

Responsive dizajn

Analiza kvaliteta i Testiranje

Third Party API integracija

Održavanje i podrška

Obuka

Ananti Hotel preview

Rješenje

Codepixel je prebacio sadržaj sa starog sajta i kreirao novi layout takođe u Wordpress CMS-u. Brzina sajta je znatno poboljšana sa novim hostingom, a stranice su bile napravljene putem integrisanog “page builder-a” (sa razvijenim unikatnim ekstenzijama). Administracija je kreirana za lako upravljanje od strane hotelskog osoblja, kojima je pružena adekvatna obuka.

Posjeti Ānanti Hotel
Ananti Hotel mobile preview 1 Ananti Hotel mobile preview 2 Ananti Hotel mobile preview 3

Tehnologije

Wordpress logo Wordpress
HTML5 logo HTML 5
JS logo JS
CSS3 logo CSS 3
PHP logo PHP
JQuery logo JQuery
Sass logo Sass
Elementor logo Elementor
Razgovaraj sa našim timom

Žellite unikatan i prepoznatljiv web sajt? Stupite u kontakt !