mockup-img-big

Klijent

Dukley Hotel & Resort je rizort od pet zvjezdica koji se nalazi na jadranskoj obali. Inspirisan lokalnom, raznovrsnom prirodom, Dukley donosi zaštićeno sklonište, mjesto gdje se uživa u novom Mediteranu, u njegovoj cjelosti. Rizort je nacionalno poznat kao jedan od najboljih luksuznih ugostiteljskih kompleksa, sa restoranom u sklopu istog, koji privlači eksluzivnu klijentelu i nudi mješavinu mediteranske i modernih kuhinja.

Izazovi

Prethodni sajtovi Dukley hotela i restorana su bili limitirani krutim sistemom za upravljanje sadržaja, koji je nudio malo prostora za dodatne funkcionalnosti. Bilo je izuzetno teško napraviti velike promjene u layoutu izvan onoga što je postojeći page builder dozvoljavao.

Obim posla

Prikupljanje informacija

Istraživanje i analiza

UX/UI dizajn

Integracija Wordpress

Potpuno prilagođen layout

Responsive dizajn

Analiza kvaliteta i Testiranje

Third Party API integracija

Održavanje i podrška

Obuka

Rješenje

Naš tim razvio je dva unikatna web sajta, za hotel i restoran, sa Wordpress platformom. Funkcionalnosti koje je dozvolio Wordpress stvorilo je fleksibilnost hotelskom osobolju da lako upravljaju sadržajem na sajtu. Dodavanjem Elementor page builder-a uspjeli smo da sagradimo jednostavan i osvježen layout koji su dijelili oba sajta, da bi se korisnici lako prebacali sa jednog na drugi sajt. Posjetioci sada imaju pristup slikama kompleksa u visokim rezolucijama, uživo chat, forme za rezervisanje i linkove ka socijalnim mrežama.

Posjeti Dukley Beach Lounge
Dukley Hotel & Resort mobile preview 1 Dukley Hotel & Resort mobile preview 2 Dukley Hotel & Resort mobile preview 3

Tehnologije

Wordpress logo Wordpress
HTML5 logo HTML 5
JS logo JS
CSS3 logo CSS 3
PHP logo PHP
JQuery logo JQuery
Sass logo Sass
Elementor logo Elementor
Razgovaraj sa našim timom

Razmišljate o izradi novog sajta? Stupite u kontakt !