mockup-img-big

Klijent

Pimalion je odgovor visokih performansi na izazove upravljanja više divizijskih komunikacija u maloprodaji. Pruža softversku platformu koja funkcioniše kao višekanalni centar za upravljanje podacima o proizvodima i kreranje onlajn, digitalnih, publikacija dok istovremeno omogućava oglašivačima svugdje da primjene ciljne strategije komunikacije, koje idu preko kanala distribucije u B2C (šira javnost) i B2B (poslovno) prostoru.

Izazovi

Našim partnerima, Bild Studiu, bile su potrebna hitna poboljšanja na front-end dijelu aplikacije pa smo bili angažovani kao produžetak njihovog razvojnog tima. Pored izazova da sve bude u redu pred puštanje digitalnog proizvoda u produkciju, postojali su takođe brojni izazovi u ispisu legacy koda, ispravljanju loše front-end arhitekture, rad na staroj verziji Angular tehnologije i generalnog kompleksnog UX/UI koncepta novih djelova platforme i funkcionalnosti.

Obim posla

Front-end razvoj

Angular razvoj

Razvoj hibridne mobilne aplikacije

Pimalion preview 1
Pimalion preview 2
Pimalion preview 3
Pimalion preview 4
Pimalion preview 5
Pimalion preview 6
Pimalion preview 7
Pimalion preview 8

tamna tema

svijetla tema

Pimalion themes priview

Rješenje

Potpuno unapređenje korisničkog interfejsa i iskustva. Codepixel tim činio je 2 senior front-end programera koji su radili na rekonstrukciji legacy koda i razvijanju novih sekcija po spremnom UX dizajnu. Takođe, dio rješenja bili su koncepcija i razvijanje mobilne aplikacije.

Tehnologije

Angular logo Angular
Ionic logo Ionic
HTML5 logo HTML 5
JS logo JS
CSS3 logo CSS 3
Sass logo Sass
Razgovaraj sa našim timom

Želite da razvijate web softver ili sajt po želji ?