mockup-img-big

Klijent

Pimalion je odgovor visokih performansi na izazove upravljanja više divizijskih komunikacija u maloprodaji. Pruža softversku platformu koja funkcioniše kao višekanalni centar za upravljanje podacima o proizvodima i kreranje onlajn, digitalnih, publikacija dok istovremeno omogućava oglašivačima svugdje da primjene ciljne strategije komunikacije, koje idu preko kanala distribucije u B2C (šira javnost) i B2B (poslovno) prostoru.

Izazovi

Našim partnerima na projektu, kompaniji NET2ME, je trebalo uvećanje obima posla na front-end dijelu aplikacije pa smo bili angažovani kao ekstenzija tima. Naš tim susreo se sa izazovima rekonstrukcije front-end dijela aplikacije i radu sa jedinstvenim UX/UI.

Obim posla

Front-end razvoj

Angular razvoj

Razvoj hibridne mobilne aplikacije

Pimalion preview 1
Pimalion preview 2
Pimalion preview 3
Pimalion preview 4
Pimalion preview 5
Pimalion preview 6
Pimalion preview 7
Pimalion preview 8

tamna tema

svijetla tema

Pimalion themes priview

Rješenje

Kompletno unapređenje korisničkog interfejsa i iskustva. Novi UX jednostavno daje novu dimenziju proizvodu i otvara vrata ka generisanju novih baza klijenata. Codepixel tim činio je 2 senior front-end programera koji su bili zaduženi na rekonstrukciji cijelog front-end interfejsa (UX/UI) sa integracijom novog API (.NET Core)

Tehnologije

Angular logo Angular
Ionic logo Ionic
HTML5 logo HTML 5
JS logo JS
CSS3 logo CSS 3
Sass logo Sass
Razgovaraj sa našim timom

Želite da razvijate web softver ili sajt po želji ?