x

  Please provide your information below to download our Company profile.

  *Required
  *Required
  mockup-img-big

  KLIJENT

  Udruženje preduzetnica Crne Gore osnovano je 2009. godine u Podgorici i aktivno je na međunarodnim konferencijama, sajmovima, seminarima i obukama u cilju jačanja preduzetničke aktivnosti žena u Crnoj Gori. Preduzetnička aktivnost utiče na zaposlenje ekonomski razvoj i bogatstvo, što je od suštinske važnosti za privredni razvoj, te u tom smislu naše preduzetnice traže otvoreni dijalog sa donosiocima političkih odluka. Udruženje preduzetnica Crne Gore nastoji da ohrabri sve žene u Crnoj Gori da pronađu ličnu motivaciju da se uključe u preduzetničke aktivnosti nudeći im inspirativne primjere uspješnih žena članica udruženja, besplatno učešće na seminarima, obukama, sajmovima i konferencijama u zemlji i inostranstvu.

  IZAZOVI

  Portal Preduzetnica je nastao pod pokroviteljstvom Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, a realizator projekta je Udruženja Preduzetnica Crne Gore. Partneri na projektu su "Spirit Art Montenegro”, "Kisjele vode” i "HD Farma”. Na portalu se možete informisati o vijestima iz oblasti biznisa, ženskog preduzetništva, rodne ravnopravnosti i analize u Crnoj Gori, regionu i šire, i ICT podrška promovisanju lica sa invaliditetom i odgovarajućih usluga koje omogućavaju ostvarivanje direktnog kontakta sa zainteresovanim licima. Osim što ICT servisi obezbjeđuju savladavanje fizičkih barijera i rastojanja kao savremenost u poslovanju, servisi je adaptirani za osobe sa invaliditetom, u skladu s W3C standardima.

  OBIM POSLA

  Prikupljanje informacija

  Istraživanje i analiza

  UX/UI dizajn

  Integracija Wordpress

  Responsive dizajn

  Podesavanje pristupačnosti

  Analiza kvaliteta i Testiranje

  Održavanje i podrška

  Obuka

  Integrisani plugin za pristupačnost web sajtu

  Accessibility Plugin preview image

  Mnogi ljudi ne mogu koristiti miš ili drugo pokazivačko pomagalo pa se oslanjaju samo na tastaturu za kretanje po web stranicama.

  • Jednostavnije i dostupnije iskustvo pregledavanja za korisnike sa problemima mobilnosti. Sa ovim dodatkom websajt je u potpunosti omogućen za navigaciju, koristeći taster za tastaturu, tastere sa strelicama, taster za unos i space taster..
  • Pomoć korisnicima koji imaju različit stepen oštećenja vida poboljšavajući iskustvo pregledavanja kako bi najbolje zadovoljili njihove potrebe i fizička ograničenja. Poboljšana navigacija samo na tastaturi, kao i omogućavanje korisnicima da samostalno povećavaju kontrast sadržaja na web sajtui, povećavajući veličinu fonta, prelazeći na čitljivije lice fonta, koristeći veći kursor, isticanje veza, desaturiranje sadržaja (uklanjanje boje sa tekst i slike) i više na osnovu njihovog ličnog invaliditeta i sklonosti.
  • Stariji korisnici imaju čula koja su vremenom omekšala ili su oštećena, pa im plugin dopušta da prilagode veličinu teksta na web sajtu, ističući područja koja se mogu kliknuti tako da se ne izgube među ostalim sadržajem, povećanjem veličine pokazivača miša i korišćenjem kontrastnih boja.
  Preduzetnica.me plugin preview

  RJEŠENJE

  Integracijom plugina za pristupačnost uspjeli smo da omogućimo da portal bude dostupan svim grupama, posebno ljudima koji imaju neki vid invaliditeta. Posjeti Preduzetnica

  TEHNOLOGIJE

  Wordpress logo Wordpress
  HTML5 logo HTML 5
  JS logo JS
  CSS3 logo CSS 3
  PHP logo PHP
  JQuery logo JQuery
  Sass logo Sass
  Razgovaraj sa našim timom

  Razmišljate o izradi modernog web portala? Stupite u kontakt !