Startups & Small Business icon

Startap i mala
preduzeća

Budući i da smo mi startap, shvatamo da se svaki cent računa kada se počinje sa biznisom. Sa našim posebnim modelom saradnje za startape i mala preduzeća težimo ka tome da doprinesemo uspjehu, posebno u polju tehničkog razvoja.

Corporate Business icon

Korporativno
poslovanje

Upoznati smo sa korporativnom kulturom rada i upravljanjem što nam daje mogućnost da se prilagodimo procedurama i uvjek budemo profesionalni. Naše iskustvo obuhvata rad sa raznim korporativnim sistemima kao što su CRM i ERP.

Public Administration icon

Javna
Uprava

Naša angažovanja obuhvataju saradnju sa javnom upravom i sličnim organizacijama. Poznajemo procedure sastavljanja budžeta, tenderske procedure i strukture upravljanja što doprinosi tome da uvjek pružimo adekvatno rješenje ili konsultaciju.

Proces

Klijent

Budžet
Zahtjevi
Provjera kvaliteta
Poslovna strategija

Proizvod

Projektni menadžment
Dizajn
Tehnička ekspertiza
Održavanje

Codepixel

SVAKI ČLAN CODEPIXEL TIMA IMA SVOJE ODGOVORNOSTI, ALI SVI RADIMO I TEŽIMO KA JEDNOM CILJU: RAZVOJ RJEŠENJA KOJI JE NAJPOGODNIJI ZA VAŠE POSLOVANJE.

NAŠI KLIJENTI

OMSA
net2
Sled Studio
Nest 360
airevo
Index.hr
Dalia Research
Allegra krstarenja

Naše tehnologije

html5 logo css3 logo js logo typescript logo angular logo vue logo jquery logo pwa logo

Zašto razvijati sa nama

Fokus na osnovnu djelatnost

Niko ne može biti "sveznalica" i tako biti efikasan u svakom segmentu poslovanja. Naš pristup i korišćenje najboljih tehnologija vam dozvoljava da skinete teret i fokusirate se na osnovnu poslovnu strategiju.

Mi brinemo o projektnom menadžmentu i razvoju kako bi vi mogli posvetiti više vremena upravljanju svakodnevnim aktivnostima i povećavanju prodaje.

Smanjenje troškova

Smanjite sve troškove vezane za selektovanje i angažovanje osoblja - posebno iskusnih programera koji su skupi i teško ih je naći. Angažovanjem nas ne morate brinuti o stvarima kao što su doprinosi na zarade ili kupovina kompjuterske opreme jer se mi o tome staramo.

Crna Gora je trenutno zemlja sa relativno rastućim IT sektorom i satnice programera nisu na nivou iz razvijenih evropskih zemalja.

Agilni razvojni tim

Agile je pristup projektima koji je trenutno među najpopularnijim u svijetu. Ovaj model vam dozvoljava da predvidite troškove i vremenski raspored sa više lakoće, ali još važnije je što tokom svake iteracije postoji prilika da konstatno refinirate i prioritizujete zahtjeve za vaš proizvod.

Naš tim u potpunosti sarađuje i pruža transparentnost tako što uključuje klijente u projekat, od faze planiranja, kroz revizije, do uvođenja novih funkcionalnosti.

Pouzdanost

Sa nama ćete uvjek biti blizu brzo-rastuće, promjenljive industrije u kojoj možete steći puno iskustva. Uvjek smo u toku sa najnovijim, najmodernijim i pouzdaniim tehnologijama koje se pojavljuju i tražimo način da ih iskoristimo u vašoj poslovnoj strategiji.

Koristimo samo testirane i kredibilne frejmvorke i bilbioteke, stoga umanjujemo rizik do minimuma kada se treba oporaviti od kompleksnih problema.

Modeli angažovanja

Razgovaraj sa našim timom

Zahtjevi, Arhitektura, Razvoj.